top of page
Search

Tuotantopäällikkö ja työnjohtaja Kellokosken Koneistus Oy:lle

Kellokosken Koneistus Oy elää voimakasta kasvun vaihetta ja etsimme nyt tiimiimme sopivaa tuotantopäällikköä ja työnjohtajaa.


Tuotantopäällikkö


Tuotantopäällikkönä vastaat koneistamon asiakkaiden tilausprosessista kokonaisuudessaan – mm. lähtevistä tarjouksista, tarjouslaskennasta ja tilausten käsittelystä. Hoidat tilauksiin liittyviä laskutuksia sekä olet tilausprosessin aikana yhteydessä asiakkaisiin sähköpostitse ja puhelimitse. Lisäksi vastaat tuotannon ohjauksesta ja suunnittelusta tehden tiivistä yhteistyötä työnjohtajan kanssa. Lue tästä tehtävästä lisää täältä ja hae meille töihin.


Työnjohtaja


Toimit työhön osallistuvana työnjohtajana varmistaen koneistamon työpäivien sujuvan toiminnan, sekä osallistut tarvittaessa myös itse koneistamiseen. Pääset työssäsi vaikuttamaan konkreettisesti koneistamon operatiiviseen toimintaan, sekä luomaan erilaisia kehitysideoita. Sinulla on työhösi ihmisläheinen sekä kehittämislähtöinen ote ja nautit uudistuksista, sekä haluat edelleen parantaa koneistamon toimintatapoja. Lue lisää tästä tehtävästä täältä ja hae meille töihin.


Lisätiedot ja hakemukset yllä olevien linkkien kautta suoraan Workpowerilta.
Comments


bottom of page